torsdaaag!

Fick nyss ett mess där d stod att ''Datakunskapen är tyvär inställd'' vadå TYVÄRRR? skönt som faaan! Ja får sooooooooooooov morgon! :D och så gjorde ja ÄNTLIGEN klart min synopsis. Stolt som fan ;). Nu har jag bara engelskan kvaar och sedan tänker ja faktiskt gå i lägga mig. Igår gick ja o la mig 9. o Fan va bra ja sov :). Reprissss, YES!


skolavslutninggggg 10'

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Älskar dig!


tröööööött

skepp o hojjj mina små troll ;'D.
Kom hem för en stund sedan.. Är skit trött och känner att ja bara vill sova men d ska ja inte, hoho. Har precis satt på både disk och tvätt- maskinen. och Så funderar ja på att gå ut i köket o göra lite nudlar och sedan sätta mig o plugga till engelska provet på fredag och börja på min synopsis som också ska in då. Men åhhh JA VET INTE VAD JA SKA SKRIVA OM. d är skit jobbigt för alla är klara utan jag. och som sagt... Ja vet verkligen inte va ja ska skriva om... Ja har ingen fantasi D;!


sommmarrrr.

6 sidor...

Häääääääj :D
Nu har ja suttit och skrivit på min engelska filmrecension i snart en timma och jag är nästan helt klar. den blev 6 sidor lång och d får faktiskt duga :). Ja orkar inte ''renskriva'' den. Ja har annat för mig, hallooooo!?. Men ja skriver ju fint så d är lungt! Nu ska ja bara googla lite på skådespelarna och sedan göra klart så ja kan lämna in den en vecka tidigare än vanligt. Och bara eftersom jag är en super bra elev :).

Sedan ska ja bara facebooka :D och sovaaaa!
Imorrrrnnn blir d inlines på idrotten, Hur jävla roligt som hellst :D. I'm excited!MAC.

Hejhoo :). Nu var d faktiskt ett tag sedan men bara för att ja lyckats ta sönder alla 3 datorer där hemma. Så nu är dem på lagning. och nästa vecka är dem klara.

Igår fick vi våra macbook's och dem är d sötaste ja sett :)

NU

Har jag gått igenom matte med mig själv och sedan förhört mig själv på engelska och d känns verkligen bra :). 
Har även hunnit måla naglarna i metal mörkblå. SNYGGT! och sedan städat upp lite i rummet. Så nu ska ja borsta tänderna och sedan läsa lite i svenska o engelska böckerna!

GO'NATT<3


Bäääääästis och jag <3


VILKEN...

Toppen dag :) Nu ska ja hälla upp ett glas Trocadero och sedan gå o sätta mig o plugga lite till matte provet och engelska förhöret som vi har imorrn! och precis innan ja lägger mig ska ja läsa några sidor i min svenska bok. och kanske några sidor i engelska boken med. FÅR SE :).

Luggggggggggggg! (För några månader sedan)


Vilken dag!

Orkar inte riktigt berätta om dagen fast den var skit rolig :D. Missa tåget så mamma fick skjussa mig till gävle. Snurren, grupp arbete med Patrik och Adam, SKIT KUL. och sedan fick vi sluta :). När ja kom hem gjorde ja inte annat än satt mig vid data tills min mamma sa till mig att komma ut i smaka på maten. O vad var d för mat. Jo Chilli con carne, min favorit :D. Mums. Sedan har bestämmde ja mig för att plugga lite på engelskan och JAG KAN DEN (Natur begåvning). Alltså ja har blivit värsta smart. d kommer att gå super bra på fredag... Ja bara vet d :). Sedan innan ja går o lägger mig ska ja läsa några sidor i boken ja läser på svenskan :). sketa bra.


Beckis o jag :)


HISSA x4

Tänkte hissa 4 st tjejor :)

Tjej nummer 1 är : Josefine ''Jossan'' En fin och superrolig tjej som ja träffade för drygt 3 veckor sedan. d känns som om vi kännt varandra i fleraaaaaaaaaaa år. och ja tycker att vi har öppnat upp mycket för varanadra. Hon är som sagt en superrrr rolig tjej som alltid ler och får än på gott humör. Utan dig hade skoldagarna vart så LÅNGA och så TRÅKIGA. Tack för att du finns <3


Tjej nummer 2 är: Rebecka ''CK'' en helt galet löjlig brud som alltid skrattar och aldrig håller käft :D. Becka o jag träffades i slutet av 8:an (9:an för henne) vi hade så löjligt roligt och skrattade åt allt och alla. Hon är jätte snäll och bråkar mycket. (HE-HE). Hon lever i lyx och hennes katt är d fetaste jag någonsin sett. Ni ska bara veta hur nervösa vi var på  uppropet. och hur glada vi blev när vi fick reda på att vi skulle gå i samma klass. YEEY. beckis, Tack för att man går ner i vikt av allt skratt när man är med dig <3

Tjej nummer 3 är: Camilla ''Millan'' Min allra bästaste vän som jag träffade för lite mer än 1 år sedan på en språkresa till L.A :) Vi har så fruktansvärt kul hela tiden. Vi kan sitta o stirra på varandra i flera timmar och vanligt vis är d DÖ-TRIST fast i hennes sällskap är d Sketa kul. Vi träffas inte så ofta eftersom hon bor, jobbar o går i skolan i sthlm :(. Men när vi väl ses så kramas vi hela tiden, äter på nå mysigt ställe och ibland bio efteråt. Så vi gör d bästa av den lilla tiden. Och så har vi även vart på semester till brasilien över jul/Nyår (: d var verkligen en upplevelse. När man rabblar upp allt vi gjort i brasilien vill man bara tillbaka och så sitter vi o garvar som 30000.0000000 apor på en loppcirkus. I framtiden hade vi tänkt att gå klart skolan i sverige och sedan bara lämna fina sverige och dra till australien och sedan usa o i en ännu senare framtid bosätta oss där! Vi kommer att ha d bäst! Camilla, Tack för att du är världens roligaste och snyggaste bästis, OF ALL TIMES <3.

Tjej nummer 4 är: Lena ''Mamma'' Min finaste mamma som ställer upp 24/7. Vad hade jag gjort utan henne? svar: ingenting. Hon gör mig hel <3. och enligt mig har vi nog den bästa mor-dotter relation i hela sverige ;). Va kan ja mer säga? :O Utan henne skulle ja gråta mig till döds. och inte kunna leva vidare med mitt liv. D bästa men mamsen är att hon är den snällaste, roligaste och finaste människan gående på denna jord. Mamma, Tack för att du är du och helt enkelt bäst <3

TEAMBUILDING.

Hejsan hoppsan! Ja ska börja med att säga att JÄDRAAAAAAR  vilken dag. Den började med prutt, sedan bajs och till slut ett smile :). Ja får ett sms av rebecka att hon inte skulle komma till skolan. och sedan messar ja jossan och hon säger att hon också är sjuk. HALLÅ? Vi skulle ju åka tsm till team buildningen o så lämnar ni mig bara sådär. så ja visste varken vilken buss man skulle ta elr någon ting. Så ja yrade runt på centrum och var ganska ledsen o ringer till mamma o säger att ja inte vet vart ja ska vara eftersom man skulle ta sig dit själv. o dem ja skulle åka me var sjuka. Så d tog runt en halvtimme för min mamma att övertyga mig att stanna kvar i skolan o inte åka hem så ja skulle få skolk. Ja åkte tillbaka till skolan och mötte upp min snälla handledare/mentor (elr va d heter) o sedan skjussade hon mig till hemlingby där teambuildningen skulle äga rum. När ja väl kom dit var klockan lite efter 10. och aktiviteterna/grupp övningarna hade börjat men d gick bra endå och d var jätte kul att vara där... ångrar inte alls att ja stannade kvar så  Tack vare min fina mamma och snälla handledare suss fick ja vara med o göra massa utmaningar i grupp för att lära känna o lita mer på sina klass kompisar. Asså d går inte att förklara d va så OTROLIGT roligt :D Ja e så jävlaaaaaa nöjd med min klass! ;)

OOO Imorrn börjarrrrrrrrrr ja 12.00 :) Så jaa får låååååååååååång sovmorgon, YEEY!
o så slutar vi 13.40. och tar 14.10 tåget till ockelbooooooo, o e hemma, hemma :P till 14.45 :)
chill dag, assåååå ;)


Grillning hos becka i lördags <3.

NU ÄR DET...

FREDAGS MYS...
Orkar inte skriva om min dag för nu ska ja gå ut till köket o baka pizza med mamma  :D

PUSS.

RSS 2.0